What is Fransyr

Fransýr’s envy starts from the observation that despite a favorable geographical situation and a real enthusiasm for good things, the culture of quality cheese is absent from the Czech Republic.
Out of love for the country and its inhabitants, Fransýr intends to seek the best cheeses from France and other European countries and to share his experience and know-how, to make you live a typically French art of living.
As cheese is a living product that requires know-how for its ripening (serve it at the right time) and from all the varieties present, knowledge to know how and with what to taste it, with our experience and know-how, we will be at even advise you for your pleasure.
For your meals, your receptions with friends or your events, always with the desire to ensure you a superior quality, you will find with us the cheeses you need for immediate tasting and up to a week after purchase.
Today, many customers, individuals, professionals (French Embassy, ​​Alcron restaurant) and specialized stores trust us for the quality of their cheese.

Non classé

Další produkty ve stejné kategorii :


Notice: Trying to get property of non-object in /home/www/fransyr.cz/www/fransyr.cz/wp-content/themes/Etivaz/single.php on line 58

Brie de Meaux à la moutarde

Charakteristika: Chuť: Degustace:

À propos du Morbier

D’où vient sa fine ligne de cendres, qu’elles histoires raconte-t-on sur le Morbier…

Chabichou du Poitou

Sýr Chabichou du Poitou je vyráběný v jasně ohraničené oblasti sahající od vápenatého departementu Haut Poitou přes polovinu krajů Deux-Sèvres a Vienne až po několik obcí na severu Charente. Je produkován z výhradně syrového mléka alpských koz ras Saanen nebo Poitevine. V jednotlivých stadiích zrání nám nabídne různé chuťové zážitky. Jako mladý bude mít ještě […]

Chaource

Charakteristika: Chuť: Degustace:

Langres

Le Langres est un fromage au lait cru ou pasteurisé de vache, à pâte molle et à croûte lavée, originaire du plateau de Langres dans le département de la Haute-Marne dans la région Grand-Est. Sa zone de production définie par son cahier des charges s’étend sur le département de la Haute-Marne et sur quelques communes des […]

Délices des crémiers

Francouzský sýr Délice du crémier pochází z Burgoňska, konkrétně z departementu Yonne. Tento vláčný sýr s trojitým krémem (více než 75 % tuku v sušině) se vyrábí z pasterizovaného kravského mléka a smetany. Délice zraje až 14 dnů ve sklepech, následně putuje do krabičky ze smrkového dřeva, která mu poskytuje ideální mikroklima k dokončení procesu […]

Valentýnská fondue

Je samozřejmé, že sýr je projevem lásky. Přijďte ve dvojici nebo i sami oslavit svátek zamilovaných! Doporučujeme rezervaci předem.

Parmigiano Reggiano

di Vacche Rosse Charakteristika: Bochník sýru Parmesan je vysoký 18 až 25 cm, má průměr od 35 do 45 cm a váží 20 až 40 kilogramů. Je vyráběný z mléka zvláštní rasy červených krav, které mu propůjčuje slámovou barvu. Chuť: Mléku červených krav vděčí Parmesan také za svou ovocnou a intenzivní, ačkoli jemnou a značně […]

Sýr nikdy nesmrdí

Respekt 7.11.2010

Vieux Brugges

Le Brugge Vieux est un grand classique parmi les fromages. Pater familias depuis 1992, voilà vingt années qu’il est le senior de notre famille de Brugge Fromage. Le Brugge Vieux doit son nom au temps qu’il met pour s’affiner. Ce long processus d’affinage donne un fromage au goût véritablement relevé et généreux, marqué de petits […]