Sýr nikdy nesmrdí

Respekt 7.11.2010

articles de presse

Další produkty ve stejné kategorii :


Notice: Trying to get property of non-object in /home/www/fransyr.cz/www/fransyr.cz/wp-content/themes/Etivaz/single.php on line 58

Párování sýrů a vína

Naučíme vás, jak ke každému vínu najít dokonale padnoucí sýr. Těšit se můžete na přednášku, 9 druhů sýrů a 6 druhů vín. Z důvodu omezeného počtu míst je nutná rezervace.

Reblochon

Reblochon nebo savojský Reblochon je označení původu francouzského sýru vyráběného především v Horním Savojsku a v několika savojských obcích. Pochází z pohoří Bornes a Aravis, zejména z údolí Thônes, dále se rozšířilo do Val d’Arly a masivu Bauges. Místní horští sedláci odváděli první dojení majiteli půdy (obvykle opatství) a druhé, prováděné po setmění, si ponechávali pro sebe. […]

Degustace Savojských sýrů

Pojďte s námi prozkoumat to nejlepší z regionu Savoie! Čekat na Vás bude degustace těch nejlepších druhů sýrů spárovaná s perfektně padnoucími savojskými víny. Z důvodu omezeného počtu míst je nutná rezervace.

What is Fransyr

Fransýr’s envy starts from the observation that despite a favorable geographical situation and a real enthusiasm for good things, the culture of quality cheese is absent from the Czech Republic.Out of love for the country and its inhabitants, Fransýr intends to seek the best cheeses from France and other European countries and to share his […]

Miluje sýry a chce, aby je milovali i Češi.

Forbs 18.11.2015

Moliterno al tartufo

pecorino s lanýži Charakteristika: Chuť: Degustace:

Raclette de Savoie

A je tu druhé kolo raclette!
Tentokrát se zaměříme na sýry raclette ze Savojska. Rezervujte si své místo a přijďte s námi strávit skvělý večer!

Valentýnská fondue

Je samozřejmé, že sýr je projevem lásky. Přijďte ve dvojici nebo i sami oslavit svátek zamilovaných! Doporučujeme rezervaci předem.

Plateaux cadeaux

Pro výroční akce a jiné zvláštní události.

Bleu des Causses

Le Bleu des Causses, autrefois appelé Bleu d’Aveyron, est un fromage au lait cru, thermisé ou pasteurisé et entier de vache, à pâte persillée et à croûte naturelle, dont la zone de production couvre la quasi-totalité du département de l’Aveyron et une partie des départements du Gard, de l’Hérault, du Lot et de la Lozère, en région […]