Malostranské trhy

Manifestations

Další produkty ve stejné kategorii :


Notice: Trying to get property of non-object in /home/www/fransyr.cz/www/fransyr.cz/wp-content/themes/Etivaz/single.php on line 58

Comté

Le comté est un fromage à pâte pressée cuite originaire du massif du Jura, où il est également produit. Il bénéficie d’une appellation d’origine contrôlée et d’une appellation d’origine protégée. Le comté est affiné en moyenne 8 mois pour développer tous ses arômes, mais il peut être affiné pendant plusieurs années.

Appenzeller

extra Charakteristika: Chuť: Degustace:

Grana Padano

Charakteristika: Bochník sýru Grana Padano měří 18 až 25 cm, má průměr od 35 do 45 cm a váha se pohybuje mezi 24 a 40 kilogramy. Degustace: Oceníme ho samozřejmě jako ingredienci při vaření nebo strouhaný s těstovinami připravenými po italském způsobu.

Sýr nikdy nesmrdí

Respekt 7.11.2010

Raclette králů

Přijďte oslavit Tři Krále originálním způsobem s raclette a „galette des rois“ (královským koláčem), vše v rámci nezapomenutelného večera. Z důvodu omezeného počtu míst je nutná rezervace.

O’thentique

Degustace sýrů s bílou plísní na povrchu

Všichni znají ikonické sýry Brie de Meaux a Camembert de Normandie, který dal jméno plísni pokrývající všechny sýry s bílou plísní, “Penicillium camemberti”. Tato kategorie sýrů je plná překvapení a může se pohybovat od nejjemnějších po nejvýraznější. Přijďte se dozvědět více během příjemného večera ve společnosti sýrů s bílou plísní a vín, která je dokonale […]

Co je to „CHOP“?

Většina našich produktů nese označení CHOP, co to ale vlastně znamená ?

Langres

Le Langres est un fromage au lait cru ou pasteurisé de vache, à pâte molle et à croûte lavée, originaire du plateau de Langres dans le département de la Haute-Marne dans la région Grand-Est. Sa zone de production définie par son cahier des charges s’étend sur le département de la Haute-Marne et sur quelques communes des […]

Langres

Vzhled: Langres charakterizuje zvláštní miskovitá prohlubeň na vršku sýra, jež se rozšiřuje v průběhu zrání, protože během něj není sýr nikdy obrácen na druhou stranu. Někteří fanoušci do této misky nalévají kapku šampaňského… Chuť: vůně je intenzivní zatímco jeho nakyslá chuť přiměřěně výrazná a navíc zjemněná krémovou strukturou rozplývající se v ústech.