Svatováclavská fondue

akce

Další produkty ve stejné kategorii :


Notice: Trying to get property of non-object in /home/www/fransyr.cz/www/fransyr.cz/wp-content/themes/Etivaz/single.php on line 58

Chaource

Charakteristika: Chuť: Degustace:

Sýr máme v DNA

Víkend 25.10.2019

Chateau Montaud

Saint-Nectaire

farmářský Charakteristika: Chuť: Degustace:

Párování piv a sýrů

Spojení piva a sýra je možná méně známé, nicméně o to zajímavější umění! Pojďte s námi degustovat různé druhy piv a sýrů, nechte se překvapit nečekaně harmonickými chutěmi a lahodnými kombinacemi!
Přijďte se s námi pobavit a užít si tuto chuťovou jízdu!

Roquefort

Charakteristika: Roquefort je ovčí sýr s modrou plísní uvnitř hmoty vyráběný v oblasti Causses. Dozrává v přírodních sklepních útvarech obce Roquefort-sur-Soulzon, které mají stálou vlhkost a teplotu. Chuť: Jedná se o velmi silný sýr, slané a charakteristicky plné chuti. Degustace: Roquefort se skvěle doplňuje se silnými a zároveň jemnými víny. Například Porstké v jeho společnosti […]

Vieux Brugges

Charakteristika: Chuť: Degustace:

Naše další produkty

Sýr má rád společnost. Nechte se zlákat našimi víny, uzeninami a dalšími lahůdkami.

Roquefort

Le Roquefort est un fromage au lait cru et entier de brebis, à pâte persillée et à croûte naturelle, produit exclusivement dans une grande partie du département de l’Aveyron et quelques communes des départements de l’Aude, la Lozère, le Gard, l’Hérault et le Tarn en région Occitanie. Son affinage est obligatoirement réalisé dans les caves naturelles situées […]

Camembert de Normandie

Normandský Camembert je sýr, který je natolik spjat s Francií a její gastronomickou kulturou, že je skoro zbytečné jej představovat. Za své jméno vděčí vesnici Camembert v departementu Orne.Nesmíme však zaměňovat Normandský Camembert, který nese označení CHOP, s camemberty vyráběnými v Normandii, které nepodléhají stejným pravidlům produkce a jejichž kvalita se může výrazně lišit.Je to […]