Oeufs frais

produkty

Další produkty ve stejné kategorii :


Notice: Trying to get property of non-object in /home/www/fransyr.cz/www/fransyr.cz/wp-content/themes/Etivaz/single.php on line 58

Crottin de chavignol

Caractéristiques: Le Crottin de Chavignol est un fromage bénéficiant d’une AOC depuis 1976. Il est fabriqué dans le Berry, dans la région de Sancerre, uniquement à partir de lait de chèvre cru.Il se présente sous la forme d’un petit cylindre plat légèrement bombé, d’un diamètre moyen de 6 cm.Lorsqu’il est mi-sec, sa pâte est blanche […]

Roquefort

Charakteristika: Roquefort je ovčí sýr s modrou plísní uvnitř hmoty vyráběný v oblasti Causses. Dozrává v přírodních sklepních útvarech obce Roquefort-sur-Soulzon, které mají stálou vlhkost a teplotu. Chuť: Jedná se o velmi silný sýr, slané a charakteristicky plné chuti. Degustace: Roquefort se skvěle doplňuje se silnými a zároveň jemnými víny. Například Porstké v jeho společnosti […]

Fourme d’Ambert

Charakteristika: Sýr Fourme d’Ambert má specifický tvar, jedná se zhruba o 2 kilový válec s cca 19 cm na výšku a 13 cm na šířku, se suchou a šedou kůrkou na povrchu. Smetanově zbarvená hmota je protkaná šedomodrou plísní. Chuť: Fourme d’Ambert je znám jako nejjemnější z modro-plísňových sýrů. Jeho pružná a měkká hmota Vám […]

Degustace Savojských sýrů

Pojďte s námi prozkoumat to nejlepší z regionu Savoie! Čekat na Vás bude degustace těch nejlepších druhů sýrů spárovaná s perfektně padnoucími savojskými víny. Z důvodu omezeného počtu míst je nutná rezervace.

O’thentique

Camembert de Normandie

Le Camembert de Normandie a été créé par Marie Harel à Camembert en 1791. C’est un fromage à pâte molle et à croûte fleurie que les normands apprécient aux trois-quarts affiné avec un mince filet blanc au cœur. Le Camembert de Normandie AOP est une Appellation d’Origine Protégée de Normandie. Comme toutes les AOP, il est […]

Roquefort

Le Roquefort est un fromage au lait cru et entier de brebis, à pâte persillée et à croûte naturelle, produit exclusivement dans une grande partie du département de l’Aveyron et quelques communes des départements de l’Aude, la Lozère, le Gard, l’Hérault et le Tarn en région Occitanie. Son affinage est obligatoirement réalisé dans les caves naturelles situées […]

Grana Padano

Charakteristika: Bochník sýru Grana Padano měří 18 až 25 cm, má průměr od 35 do 45 cm a váha se pohybuje mezi 24 a 40 kilogramy. Degustace: Oceníme ho samozřejmě jako ingredienci při vaření nebo strouhaný s těstovinami připravenými po italském způsobu.

Camembert de Normandie

Normandský Camembert je sýr, který je natolik spjat s Francií a její gastronomickou kulturou, že je skoro zbytečné jej představovat. Za své jméno vděčí vesnici Camembert v departementu Orne.Nesmíme však zaměňovat Normandský Camembert, který nese označení CHOP, s camemberty vyráběnými v Normandii, které nepodléhají stejným pravidlům produkce a jejichž kvalita se může výrazně lišit.Je to […]

Crème fraîche