Malostranské trhy

Manifestations

Další produkty ve stejné kategorii :


Notice: Trying to get property of non-object in /home/www/fransyr.cz/www/fransyr.cz/wp-content/themes/Etivaz/single.php on line 58

Poslední fondue sezóny

Přicházejí krásné dny… Přijďte se k nám připojit na lahodný večer a vychutnejte si poslední raclette sezóny, dokud nám to počasí dovolí. Prosím, proveďte rezervaci.

Saint Félicien

Charakteristika: Saint-Félicien je menší sýr kulatého tvaru vážící 180 gramů. Kůrka bílé až slonovinové barvy je porostlá plísní. Chuť: Saint Félicien je smetanový a tudíž hladce měkký, mírně slaný s chutí po lískových oříšcích. Podle stupně zrání může být jemné nebo plnější chuti. Degustace: Na vyzrálosti sýru záleží, zda Saint-Félicien přijde na řadu na úvod […]

Appenzeller

extra Charakteristika: Chuť: Degustace:

Ossau-Iraty

Charakteristika: Kontrolované označení původu Ossau-Iraty evokuje název dvou oblastí, ve kterých se tento sýr vyrábí, a to vrchol Pic du Midi d’Ossau (provincie Béarn) a dále rozsáhlou lesní plochu Forêt d’Iraty (Baskitsko). Je kulatý, váží 4 až 5 kg, hladký, bez děr, světle žluté barvy. Chuť: Stupeň zrání ovlivňuje rozmanité chuťové vlastnosti sýru Ossau-Iraty, nádech […]

Raclette Party

Přijďte se ohřát prvním raclettem sezóny.
Těšit se můžete na all-you-can-eat raclette,
brambory, francouzské nakládané
okurčičky, salát s vinaigrette (prozradíme
vám i recept na pravou francouzskou
zálivku). Doporučujeme rezervaci předem.

Tomme de chèvre des Pyrénées

farmářská Charakteristika: Kulatý sýr s váhou od 2 do 3 kg, hladkou hmotou bez děr, světle žluté barvy. Chuť: Má jemnou chuť s lehkým dotykem koziny. Bude vyhovovat i těm, kteří kozí sýry nemusí.

Ústřice, foie gras, sváteční sýry a šampaňské.

Mezi svátky si užijme společnou chvíli plnou lahodných pochoutek! Foie gras, ústřice a šampaňské nám přinesou radost a luxusní chvíle. Nechte nás vychutnat si tuto společenskou hostinu a vytvořit společné vzpomínky! Z důvodu omezeného počtu míst je nutná rezervace.

merlot

Gruyère

Si la Suisse reste le berceau du gruyère, ce fromage est également fabriqué en France depuis plusieurs siècles. Le gruyère est un fromage au lait cru de vache que nous trouvons fréquemment sur nos plateaux de fromages et dans nos assiettes, sublimés dans des recettes variées. Reconnu par une appellation d’origine contrôlée depuis 2007, ce […]

Camembert de Normandie

Normandský Camembert je sýr, který je natolik spjat s Francií a její gastronomickou kulturou, že je skoro zbytečné jej představovat. Za své jméno vděčí vesnici Camembert v departementu Orne.Nesmíme však zaměňovat Normandský Camembert, který nese označení CHOP, s camemberty vyráběnými v Normandii, které nepodléhají stejným pravidlům produkce a jejichž kvalita se může výrazně lišit.Je to […]