Appenzeller

L’appenzeller est une des plus grandes spécialités fromagères de Suisse. Le fromage le plus corsé de Suisse est fabriqué depuis 700 ans à la main selon une tradition ancienne. Les douces collines situées entre le lac de Constance et le massif du Säntis, recouvertes de pâturages sains et généreux offrent les conditions optimales à la production naturelle du lait cru, servant à la fabrication du fromage Appenzeller. L’artisanat fromager traditionnel est autant ancré dans le pays d’Appenzell aux coutumes jalousement conservées

à propos

Další produkty ve stejné kategorii :


Notice: Trying to get property of non-object in /home/www/fransyr.cz/www/fransyr.cz/wp-content/themes/Etivaz/single.php on line 58

Sýrový Bar

Na tomto místě věnovaném pochoutce našich smyslů vás zveme, abyste vyrazili na výlet do našich chutných oblastí, objevili nebo znovuobjevili výběr nejlepších řemeslníků ve Francii, přijeli a sdíleli vzácné spojenectví mezi vínem a místními specialitami. Kdykoli, jak vás touha a příležitosti zpívají. … Brzy budou uspořádány degustační večery, kde se dozvíte více o všech vašich […]

Sýrové hody

Od 15 hodin! 15 různých sýrů bez omezení po celý den! Přijďte potěšit své chuťové pohárky a zvědavost. Pro menší hlad bude také k dispozici malý degustační talíř s 15 sýry.

Co je to „CHOP“?

Většina našich produktů nese označení CHOP, co to ale vlastně znamená ?

Saint-Nectaire

farmářský Charakteristika: Chuť: Degustace:

Chabichou du Poitou

Sýr Chabichou du Poitou je vyráběný v jasně ohraničené oblasti sahající od vápenatého departementu Haut Poitou přes polovinu krajů Deux-Sèvres a Vienne až po několik obcí na severu Charente. Je produkován z výhradně syrového mléka alpských koz ras Saanen nebo Poitevine. V jednotlivých stadiích zrání nám nabídne různé chuťové zážitky. Jako mladý bude mít ještě […]

Degustace plisnove syry

Skupina sýrů s bílou plísní na povrchu je mnohem pestřejší a chuťove různorodější, než-li se může na první pohled zdát! Pojďte se s námi ponořit do degustování delikátních chutí těchto zrajících sýrů. Ochutnáte postupně všechny druhy od těch nejjemnějších smetanových kravských, buvolích, ovčích i kozích až po sýry aromatické a chuťově nejvýraznější. Všechny druhy budeme párovat s perfektně padnoucími víny, které maximálně rozvinou jejich chuťový potenciál!

Trhy na Kulaťáku

Sladký Comté

Charakteristika: Comté získalo tzv. AOC – CHOP chráněné označení původu v roce 1958, tj. jako první sýr vůbec. Vyrábí se ze syrového kravského mléka z oblasti Jura.Průměr celého bochníku je 65 cm a jeho váha se pohybuje okolo 40 kg.Má lisovanou pevnou hmotu žluté barvy, která v odvislosti k zralosti mění na intenzitě. Tlustá hnědavá […]

Poslední fondue sezóny

Přicházejí krásné dny… Přijďte se k nám připojit na lahodný večer a vychutnejte si poslední raclette sezóny, dokud nám to počasí dovolí. Prosím, proveďte rezervaci.

Chaource

Charakteristika: Chuť: Degustace: