Sýr máme v DNA

Víkend 25.10.2019

articles de presse

Další produkty ve stejné kategorii :


Notice: Trying to get property of non-object in /home/www/fransyr.cz/www/fransyr.cz/wp-content/themes/Etivaz/single.php on line 58

Crème fraîche

Fondue Party

Vyzkoušejte 3 různá fondue za jeden večer: tradiční švýcarské, savojské a moderní fúzi s překvapením. Těšit se můžete na all-you-can-eat 3 různá fondue a francouzská bageta. Z důvodu omezeného počtu míst je nutná rezervace.

Valentýnská fondue

Je samozřejmé, že sýr je projevem lásky. Přijďte ve dvojici nebo i sami oslavit svátek zamilovaných! Doporučujeme rezervaci předem.

Chablis

Párování piv a sýrů

Spojení piva a sýra je možná méně známé, nicméně o to zajímavější umění! Pojďte s námi degustovat různé druhy piv a sýrů, nechte se překvapit nečekaně harmonickými chutěmi a lahodnými kombinacemi!
Přijďte se s námi pobavit a užít si tuto chuťovou jízdu!

Ochutnejte modré sýry s ideálně ladícími víny

Oslavte večer plný chuťových dojmů! Ochutnejte modré sýry s dokonale ladícími víny, a nechte se unést do světa lahodných kombinací. Přijďte si vychutnat gastronomický zážitek plný rozkoší!

Březnová raclette!

Přijďte zažít březen s vůní lahodné raclette! Užijte si jedinečný gastronomický zážitek plný chutí, který rozveselí váš březen. Překvapte své chuťové pohárky s námi! Z důvodu omezeného počtu míst je nutná rezervace.

Trhy na Kulaťáku

Ossau-Iraty

Charakteristika: Kontrolované označení původu Ossau-Iraty evokuje název dvou oblastí, ve kterých se tento sýr vyrábí, a to vrchol Pic du Midi d’Ossau (provincie Béarn) a dále rozsáhlou lesní plochu Forêt d’Iraty (Baskitsko). Je kulatý, váží 4 až 5 kg, hladký, bez děr, světle žluté barvy. Chuť: Stupeň zrání ovlivňuje rozmanité chuťové vlastnosti sýru Ossau-Iraty, nádech […]

Chaource

Charakteristika: Chuť: Degustace: