Sýrový Bar

Na tomto místě věnovaném pochoutce našich smyslů vás zveme, abyste vyrazili na výlet do našich chutných oblastí, objevili nebo znovuobjevili výběr nejlepších řemeslníků ve Francii, přijeli a sdíleli vzácné spojenectví mezi vínem a místními specialitami. Kdykoli, jak vás touha a příležitosti zpívají. …

Brzy budou uspořádány degustační večery, kde se dozvíte více o všech vašich oblíbených sýrech.

Chcete-li mít jistotu, že se dobře baví, je nejlepší si ji rezervovat. Můžete zavolat na +420 224 263 133 nebo rezervovat e-mailem. Je možné privatizovat bistro pro labužnické večery. K dispozici může být vybavení pro raclette.

À propos du Morbier

D’où vient sa fine ligne de cendres, qu’elles histoires raconte-t-on sur le Morbier…

Autres produits de la même catégorie :

Camembert de Normandie

Caractéristiques: Le Camembert de Normandie est un fromage que l’on ne présente plus, tellement il est associé à la France et à sa culture gastronomique. Il doit son nom au village de Camembert dans l’orne.Il ne faut pas confondre le Camembert de Normandie, qui est une AOC, avec le camembert fabriqué en Normandie qui n’est […]

Brie de Meaux

Charakteristika: Chuť: Degustace:

Crottin de chavignol

Caractéristiques: Le Crottin de Chavignol est un fromage bénéficiant d’une AOC depuis 1976. Il est fabriqué dans le Berry, dans la région de Sancerre, uniquement à partir de lait de chèvre cru.Il se présente sous la forme d’un petit cylindre plat légèrement bombé, d’un diamètre moyen de 6 cm.Lorsqu’il est mi-sec, sa pâte est blanche […]

Starý Comté

Charakteristika: Comté získalo tzv. AOC – CHOP chráněné označení původu v roce 1958, tj. jako první sýr vůbec. Vyrábí se ze syrového kravského mléka z oblasti Jura.Průměr celého bochníku je 65 cm a jeho váha se pohybuje okolo 40 kg.Má lisovanou pevnou hmotu žluté barvy, která v odvislosti k zralosti mění na intenzitě. Tlustá hnědavá […]

Roquefort

Crème fraîche

Sladký Comté

Charakteristika: Comté získalo tzv. AOC – CHOP chráněné označení původu v roce 1958, tj. jako první sýr vůbec. Vyrábí se ze syrového kravského mléka z oblasti Jura.Průměr celého bochníku je 65 cm a jeho váha se pohybuje okolo 40 kg.Má lisovanou pevnou hmotu žluté barvy, která v odvislosti k zralosti mění na intenzitě. Tlustá hnědavá […]

Morbier

Charakteristika: Sýr Morbier se vyrábí řemeslnou cestou ze syrového mléka francouzského kravského plemene Montbéliarde nebo Simmental.Když při výrobě tohoto sýru neměli zemědělci dostatek mléka, napadlo je posypat sýřeninu z prvního dojení tenkou vrstvou rostlinného popela, tím ji zakonzervovat a chránit, a po dalším dojení přidat sýřeninu druhou. To je důvodem vzniku černé žilky, kterou můžeme na […]

Ossau-Iraty

Charakteristika: Chuť: Degustace:

Mladý Comté

Charakteristika: Comté získalo tzv. AOC – CHOP chráněné označení původu v roce 1958, tj. jako první sýr vůbec. Vyrábí se ze syrového kravského mléka z oblasti Jura.Průměr celého bochníku je 65 cm a jeho váha se pohybuje okolo 40 kg.Má lisovanou pevnou hmotu žluté barvy, která v odvislosti k zralosti mění na intenzitě. Tlustá hnědavá […]