Chateau Montaud

Další produkty ve stejné kategorii :


Notice: Trying to get property of non-object in /home/www/fransyr.cz/www/fransyr.cz/wp-content/themes/Etivaz/single.php on line 58

Kozí sýr v popelu

Charakteristika: Sýr Tomme de chèvre cendré vyráběný ze syrového kozího mléka má hmotu bílé barvy a ve srovnání s jinými sýry ze stejného zvířete u něj najdeme onu charakteristickou a výraznou kozí chuť. Chuť: Milovníci sýru, kteří si přejí vychutnat si ještě silnější aroma Tomme de chèvre cendré, jej mohou nechat zrát déle. Jeho jemná […]

Fourme d’Ambert

Charakteristika: Sýr Fourme d’Ambert má specifický tvar, jedná se zhruba o 2 kilový válec s cca 19 cm na výšku a 13 cm na šířku, se suchou a šedou kůrkou na povrchu. Smetanově zbarvená hmota je protkaná šedomodrou plísní. Chuť: Fourme d’Ambert je znám jako nejjemnější z modro-plísňových sýrů. Jeho pružná a měkká hmota Vám […]

Řekni sýr

Masooo! 01.05.2016

Sladký Comté

Charakteristika: Comté získalo tzv. AOC – CHOP chráněné označení původu v roce 1958, tj. jako první sýr vůbec. Vyrábí se ze syrového kravského mléka z oblasti Jura.Průměr celého bochníku je 65 cm a jeho váha se pohybuje okolo 40 kg.Má lisovanou pevnou hmotu žluté barvy, která v odvislosti k zralosti mění na intenzitě. Tlustá hnědavá […]

Raclette Party

Přijďte se ohřát prvním raclettem sezóny.
Těšit se můžete na all-you-can-eat raclette,
brambory, francouzské nakládané
okurčičky, salát s vinaigrette (prozradíme
vám i recept na pravou francouzskou
zálivku). Doporučujeme rezervaci předem.

Camembert de Normandie

Le Camembert de Normandie a été créé par Marie Harel à Camembert en 1791. C’est un fromage à pâte molle et à croûte fleurie que les normands apprécient aux trois-quarts affiné avec un mince filet blanc au cœur. Le Camembert de Normandie AOP est une Appellation d’Origine Protégée de Normandie. Comme toutes les AOP, il est […]

Fondue Party

Vyzkoušejte 3 různá fondue za jeden večer: tradiční švýcarské, savojské a moderní fúzi s překvapením. Těšit se můžete na all-you-can-eat 3 různá fondue a francouzská bageta. Z důvodu omezeného počtu míst je nutná rezervace.

Langres

Le Langres est un fromage au lait cru ou pasteurisé de vache, à pâte molle et à croûte lavée, originaire du plateau de Langres dans le département de la Haute-Marne dans la région Grand-Est. Sa zone de production définie par son cahier des charges s’étend sur le département de la Haute-Marne et sur quelques communes des […]

Degustace kozích sýrů a jejich párování s vínem

S příchodem jara začíná sezóna kozích sýrů. Pojďte s námi objevit jejich kouzlo charakter v harmonii s perfektně padnoucími víny!

Naše další produkty

Sýr má rád společnost. Nechte se zlákat našimi víny, uzeninami a dalšími lahůdkami.